Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

ölçünlü ve sertifikasyonlara amelî olarak üretilmiş yangın bapları yaklaşık 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bili birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube gestaltsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve haza olmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Husus 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her dü cepheında da engel, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer oylumluliği 80 cm evet da daha azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş sıkına denli kesintisiz halde olmalıdır.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli yangın kapısı nitelikli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın bapları kullanım düzlükına için, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en muvafık fiyat politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil sürdürmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu olduğundan en yaygın standartlardan birisi BS şu demek oluyor ki İngiliz Standardıdır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi hayatını esasi vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Hatta, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

CMD Metal; nitelikli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page